Hallå Mattias Karlsson!

Hallå Mattias Karlsson!

26-1 – ett närmast oslagbart rekord i Pingisligan!

Grattis till en bra säsong! Varför tror du att det har det gått så bra?
Tack! Det är alltid en svår fråga att svara på men jag skulle säga att den stora delen är att jag har blivit starkare i kroppen. Jag har hittat en bra nivå i min träning och lyckats hålla den oftare än innan. Självförtroendet är på topp efter många bra matcher och det är väldigt viktigt att tro på sig själv hela tiden. Lite små förändringar i denna säsongen som gjort att det lossnat för min del.

Vad tycker du om den nya bollen? Hur påverkar den ditt spel?
Tycker att bollen är bra, passar mitt spel väldigt bra. Hållbarheten är ju tyvärr inte så bra men förutom det gillar jag den nya bollen mycket!

Vilket material spelar du med?
Spelar med Rakza X på backhand, Rakza PO på forehand och Ma Lin Soft carbon. Rakza X-gummit har helt klart blivit ett lyft för mitt backhandspel.

Hur ser en normal träningsvecka ut i Halmstad?
En normal vecka i Halmstad innebär 10 pingispass och minst 3 ordentliga fyspass. En optimal vecka, men ibland svårt att få hela veckor hemma för man har ofta matcher och är på resande fot.

Vad väntar närmast i din tävlingsplanering?
Nu är det fullt fokus på SM-slutspelet under hela maj och i sommar väntar troligen en Asienturné med träning och tävling.

Nämn ett par saker som du tycker är viktigt för ungdomar i t.ex 10-12 årsåldern att tänka på när de tränar?
Tycker att det är viktigt att man har kul på träningen och även att man alltid har något mål att träna mot. Sikta t.ex på att förbättra din forehand. Lägg upp övningar för detta och träna tills du nått förbättring.


Warning: Undefined variable $prodType in /var/www/vhosts/yasaka.se/httpdocs/wp-content/themes/Yasaka/loop-single.php on line 148

Warning: Undefined variable $prodType in /var/www/vhosts/yasaka.se/httpdocs/wp-content/themes/Yasaka/loop-single.php on line 186

Warning: Undefined variable $prodType in /var/www/vhosts/yasaka.se/httpdocs/wp-content/themes/Yasaka/loop-single.php on line 222